Reef Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Witam! Zainstalowałem program visual c++ 2008 (wersja express edition) i mam z nim mały problem. Kiedy chce odpalić kompilacje kodu pojawia mi sie taki błąd (poprzedzony jest paroma innymi okienkami) Wie ktoś może co moge z tym zrobic? Z góry dziękuje za pomoc :) Edytowane 8 Stycznia 2009 przez Reef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano321 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Sprawdź czy pod tą lokalizacją znajduje się plik 3.exe. Spróbuj zapisać projekt w innym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reef Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Pliku exe nie ma Po zapisaniu projektu w innym miejscu dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...