szybki__ Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 jak ktos gral to niech sie podzieli wrazeniami, bo to chyba na 3 cd jest, wiec nie chce wywalic kasiory w bloto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Nikt jeszcze jej nie zripowal, wiec trudno o jakiekolwiek wrazenia. Chyba ze ktos juz kupil oryginal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 WIe ktos jak sie w tej grze atakuje? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ok juz wiem. gra moze bylaby fajna gdyby nie idiotycznie zrobiony interfejs sterowania, bo prstu jest do [gluteus maximus]. widzial juz ktos ta gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jak dla mnie meta, meta i jeszcze raz meta - podobnie jak jedynka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Gra jest swietna, skonczylem ja juz. Grania jest na 40h, a przynajmniej mi tyle zajelo. Gralem palladynem, ale mam zamiar jeszcze zagrac magiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Nie wiem co ludzie tym widza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Niejesteś sam, ja też niewiem :D Nawet Q3 ma o wiele głębszą i przemyślaną fabułę heh he. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Niejesteś sam, ja też niewiem :D Nawet Q3 ma o wiele głębszą i przemyślaną fabułę heh he.grzeszysz chlopie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Może rzeczywiście trochę przesadziłem. Ale mimo wszystko uważem że gothic jest przereklamowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 moim zdaniem gierka jest boska, do sterowania sie juz przyzwyczailem w jedynce. Gierka ma fabula a kraina zyje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nom, gierka wyglada na b. fajna (gralem jakies 20 minut :P) Ale sterowanie jak narazie doprowadza mnie do szalu. sprobuje ustawic to na gamepada, moze cos lepiej bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Szajz.. sztywne to wszystko jakies. Juz jej nie mam na dysku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 mnie tam się podba może nie jest nadzwyczajna ale grafe ma dobrą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Szczerze mowiac spodziewalem sie czegos lepszego po takiej kampanii reklamowej (na skale splinter cell) ale nic z tego. To gniot tak jak i jedynka gniot :| Szkoda bo mialem ochote wjebac sie w jakiegos RPG :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Jeden lubi Morrowinda drugi lubi Gothica, ja naleze do tych drugich. Kazdy wybiera wg swoich upodoban, a MOIM zdaniem to obie czesci Gothica to swietne gry bo potrafily przykuc mnie na dlugo do komputera, a tego nie zrobilo zbyt duzo gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Ja pogrywam w obie :) obie mi się bardzo podobają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 co mogę powiedzieć to tylko tyle ze jak zobaczyłem girthic'a 1 to sie prawie "zesrałem :P" a gothic2 jak narazie ( gram kilka godzin ) niczym nie ustepuje częsci pierwszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Szajz.. sztywne to wszystko jakiesTego akurat niemożna się czepiać bo wszystkie RPG 3D są "sztywne". Ja wogule mam wstręt do trójwymiarowych erpegów więc może dlatego mi się ani morrowind ani nvn ani gothic niepodoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Tego akurat niemożna się czepiać bo wszystkie RPG 3D są "sztywne". Ja wogule mam wstręt do trójwymiarowych erpegów więc może dlatego mi się ani morrowind ani nvn ani gothic niepodoba. Tez tak mam, zaden 3d mi sie nie podobal. Nie ma toj ak stary dobry Fallout 2 lub Arcanum!. To bylo cos! Nie znaczy to wcale ze jetem uprzedzony do 3d poprostu zaden rpg 3d nie mial wystarczajacej wolnosci wyboru drogi jaka obierzesz(nie mowie tu tylko o mapie :) ),ktora jest najwazniejsza w RPG, jak to mialo miejsce np w Fallout 2. A morrowind to porazka jak dla mnie- bez obrazy oczywiscie :) FPP ssie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 co oniej myslicie ? , mi narazie po chwili grania calkiem sie podoba , a najwazniejsze ze po polsku :D , tylko ze na 3cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Powiem tyle : WYPAS ! Dobrze ze na dniach zmieniam kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 nooo pogralem troche i jestem pod wrazeniem , polecam kazdemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 pytanko jakiego kompa trza mieć zeby se pograc w 35fps i na dduzych detalach?????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 pytanko jakiego kompa trza mieć zeby se pograc w 35fps i na dduzych detalach??????????????????pytanko jakiego kompa trza mieć zeby se pograc w 35fps i na dduzych detalach?????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 pytanko jakiego kompa trza mieć zeby se pograc w 35fps i na dduzych detalach??????????????????pytanko jakiego kompa trza mieć zeby se pograc w 35fps i na dduzych detalach?????????????????? Taki jak twój wystarczy no może ramy będa troche niewydalać . Gierka jest nawet niezła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 hyh, u mnie na tym co ponizej, wszystko na full 1024x763@32 i tak sobie. Tzn. spoko sie gra ale czasami zwalnia. Dla odmiany odpalilem 1600x1200 i nawet nie bylo specjalnej roznicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 rewelacja z tym gothicem ,piekna sprawa polecam wszystkim :)niezly klimat, prawie jak w falloucie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Mi sie nie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Mi sie nie podoba :DKyCol - kwestia gustu - skończyłem 1 i teraz zagrywam się w 2kę :| - grafika naprawdę niezła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...