red46 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Panowie pomóżcie bomi się pomysły skończyły. Mam właśnie przed sobą płytę MSI K7T266 Pro-R i Athlona 1333 i AXP1700+. Problem w tym że procek 1333 na płytce działa a AXP1,7 nie(świecą sie 4 czerwone diody kontrolne=problem z prockiem). Wgrałem najnowszy bios ze strony MSI który powinien zapewnić wsparcie dla AXP 2000+. Ale niestety nie startuje. Co zrobić żeby płyta z tym 1,7 wstawała. Redetowanie biosu i wyciąganie bateryjki nic nie daje. POMÓŻCIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francuz20 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 mam tą samą płytę i ten sam problem . z tego co się dowiedziałem to szanse na ruszenie tego są niewielkie .Ta plyte nie obsluguje Tbredow w technologi 0,13u Athlony 1800 owszem obsluguje ale 0,18u Palomino. Problem lezy w zasilaniu i biose. zobacz tuhttp://www.msi.com.tw/program/support/cpu_support/cpu/spt_cpu_detail.php?UID=386&NAME=MS-6593 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 hmmm.... dziwne bo w moim zaprzyjaznionym sklepie montuja t-bredy na tejze mobo i pono dzialaja wysmienicie :? niestety nie podam wam jaki rev. plyt ani na jakim biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 NO ja też miałem tą płytke tylko że bez R i też nei działało, jednym słowem MSI dało d.u.p.y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Wcześniejsze wersje tej mobo czyli -R -U -RU (miałem) bez moda układów na płycie nie obsługuje 0.13. Najnowsze wersje, które już nie wystepuja w wersjach -R- U -RU maja zaimplementowaną obsługę 0.13 Cała sprawa rozbijała sie o brak wsparcia technicznego ze strony elektroniki do obsługi napiecia 1.6V i niższe. Na forum MSI gość o xywce Bas zrobił już moda i wielu innym osobom sie to udało. Ja wolałem nie ryzykowac i sprzedałem i nabyłem :] Epoxa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...