Samoth Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 no wlasnie mysle nad wymiana coolera na jakis lepszy i cichszy niz moj spire jakis tam co polecacie mam Athlona XP 1800+ tak mysle nad thermaltake Volcano 11 albo Volcano 7+ co polecacie inne pozycje mile widziane ( glownie zalezy mi na ciszy ) z gory thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jak na ciszy o chyba Vulkano donich zbutnio nienalezy a moze cos takiego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ... co polecacie inne pozycje mile widziane ( glownie zalezy mi na ciszy ) z gory thx :) jak nie podkrecasz procka to IMO najlepszy Zalman CNPS6000-Cu w trybie Silent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ...jakis lepszy i cichszy niz moj spire jakis tam co polecacie mam Athlona XP 1800+ tak mysle nad thermaltake Volcano 11 albo Volcano 7+ co polecacie inne pozycje mile widziane ( glownie zalezy mi na ciszy )Hehe :) Jezeli szukasz cichego rozwiazania to Zalman CNPS6000-Cu W trybie silent uzyskasz naprawde przyzwoite temperatury :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a ja polecam Volcano 7 SILENT 4MAX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 A ja Volcano 11 na min obroty, nieslyszysz go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 inne pozycje mile widziane ( glownie zalezy mi na ciszy ) z gory thx :) WaterCooler 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Jeżeli naprawdę zależy Ci na ciszy to polecam Arctic Cooling Slim Silent Pro TC. Naprawdę super cichy (u mnie w stresie max 1700 obr. i temp 54*C). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zalman CNPS6000Cu, jestem z niego bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zalman CNPS6000Cu też jest niezły, ale chyba 2x droższy od tego Arctic Cooling (więcej informacji http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=28728). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...