meter Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Mam problem z połączeniem Ipoda Touch 2G z internetem(mam Neostrada 2mb) poprzez wi-fi. Kupiłem wi-fi na usb do kompa o taki: http://www.atel.com.pl/produkt.php?hash=05986 instaluje oprogramowanie ale nie mogę znaleźć ipoda czy ktoś wie jak to zrobić abym w ipodzie mógł korzystać z internetu? Edytowane 10 Stycznia 2009 przez meter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1991pl Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ale to jest odbiornik wi-fi do komputera, musisz mieć jeszcze router wi-fi który będzie wysyłał sygnał do Twojego odbiornika na USB i iPoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meter Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 A jaki byś polecał router? Najlepiej jakiś niedrogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...