tomith Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam mam problem z windowsem. Jak chce sformatować dysk i wchodze juz w opcje instalacji wndows i wybiram przejdź do instalacji Windows XP (enter) albo napraw system ® wyskakuje mi takie coś. Już nie wiem co mam robić nawet windows nie chce mi się włączyć prosze pomocy!!! Pojawił się problem i system Windows został zamknięty, aby zapobiec uszkodzeniu komputera. Jeśli po raz pierwszy widzisz ekran błędu stop, ponownie uruchom komputer. Jeśli ten ekran pojawi się ponownie wykonaj następujące kroki: wyłącz lub odinstaluj wszelkie programy anty wirusowy oraz narzędzia do defragmentacji dyskow i tworzenia kopi zapasowych. Sprawdź konfigurację dysku twardego i postaraj się o zaktualizowane sterowniki. Uruchom program CHKDSK /F, aby sprawdzić, czy dysk twardy nie ejst uszkodzony, a następnie ponownie uruchom komputer. Informacje techniczne ***STOP: 0x00000024 (0x001902SE, 0xF89B16DC,0xF89B13D8, 0xF81FFF81) *** ntfs.sys – address F81FFF81 base AT F81B0000, DateStamp 41107eea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 stawiam na ram. Opisz konfigurację komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomith Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Cześć. Dzięki ze próbujesz mi pomóc, konfigurację komputera czyl masz na mysli aby wpisać jego parametry tak?? Dobrze rozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tak dobrze rozumiesz. Ram proc karta graficzna zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...