mieciu300 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Witam zakupiłem na allegro taki AP: http://www.allegro.pl/item515891565_linksy...bridge_vat.htmlMam w domu radiówkę ale mam też 2 laptopy i chcę by wszystkie urządzenia łączyły się z netem za pośrednictwem tero AP. Czy to jest możliwe?? Jeśli tak to co mam zrobi?? A może ten AP to przysłowiowy "shit" i lepiej go sprzedać i kupić coś innego?? Edytowane 10 Stycznia 2009 przez mieciu300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odświeżam, oczekując na odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Z "radiówki" dostajesz kabel ethernet czy kabel antenowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 kabel anteny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Więc antene podpinasz pod tego Linksysa (ustawiony jako klient wifi). Następnie łączysz go z jakimś routerem z AP np. DIR-300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 a nie da się zrobić tak by on odbierał 1 anteną i przekazywał drugą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Nie... mimo, że ma 2 anteny to w środku radio jest tylko jedno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...