riffo Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Mam taki problem ze juz sam nie wiem co by bylo najlepsze. Doradzcie prosze!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja bym brał pod uwagę Radeona 9100 albo GeForca 4 4200... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 gf4 ti4200 od creative'a - juz za 550 bez problemu dostaniesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Mam taki problem ze juz sam nie wiem co by bylo najlepsze. Doradzcie prosze!! ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ileż można razy <span style="color:red;">[ciach!]</span>a o tym samym w kółko pisać na miłość Boską <span style="color:red;">[ciach!]</span>a szukajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Bierz GF4TI4200 od Asusa badz MSI nie marudz ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ... biez gf BTW faktycznie ile razy mozna o to samo pytac ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffo Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 moze i marudze ale jaka pamiec 64 czy 128? co lepsze np. agp 8x i 64DDR czy agp 4x i 128DDR. i ktore lepiej sie kreca (overclock) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 1. AGPx8 to pic na wode i tyle 2. lepiej sie kreca 64MB bo juz standardowo maja szybciej taktowane pamieci (o ile pamietam 64MB/500MHz a 128MB/444MHz - przynajmniej tyle zalecala nVidia) 3. jak nie chcesz przeplacac to kup Creative GF4 Ti4200 AGPx4 - bo to jest MSI tylko z naklejka Creative na wentylatorku temat poruszany setki razy wiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 tylko GF 4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...