Blink Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Witam. Po długich namysłach wkońcu sprawiłem sobie tą karte CLICK tzn. czekam tylko za wysyłką :) Zakupiłem ją głównie dlatego, że bede podłączać wieże do kompa więc przyda sie. A teraz przejde do rzeczy. Z tego co troche czytałem ogólnie w necie, to stery na płycie standardowo dawane z kartą są podobne słabe tak? I z tego co wiem, są tam jakieś zmodowane stery do niej co znacznie poprawiają jej jakość itd jakieś zmodowane Xi-fi i są na tą chwile podobno najlepsze do karty wymienionej w temacie? . Czy może mi ktoś wysłać linka do tych sterów, wyjaśnić, poprostu chodzi mi o jak NAJLEPSZE STEROWNIKI jakie obecnie są do tej karty :). Będę wdzięczny za pomoc :) Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Blink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpiotr Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam Ja rowniez mam ta karte muzyczna i zainstalowalem wszystkie sterowniki jakie byly na plycie i wszystko gra ok a te nowe sterowniki to nie wiem czy wogole cos dadza. sam pozniej chcialem zainstalowac te nowsze ale cos nie moglem chyba trzeba odinstalowac stare ale jak czytalem to z tym sa duze problemy wiec wole nie kombinowac i siedziec na tych co zainstalowalem na plycie. Ale jesli mialbys instalowac te nowe to lepiej je odrazu zainstaluj a nie najpierw te z plyty bo potem moze byc klopot z odinstalowaniem ich. Nie wiem czy ci chodzi o te sterowniki ale tu na tej stronie sa jakies http://www.download.net.pl/c156/Creative-Labs/ Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Witam. Po długich namysłach wkońcu sprawiłem sobie tą karte CLICK tzn. czekam tylko za wysyłką :) Zakupiłem ją głównie dlatego, że bede podłączać wieże do kompa więc przyda sie. A teraz przejde do rzeczy. Z tego co troche czytałem ogólnie w necie, to stery na płycie standardowo dawane z kartą są podobne słabe tak? I z tego co wiem, są tam jakieś zmodowane stery do niej co znacznie poprawiają jej jakość itd jakieś zmodowane Xi-fi i są na tą chwile podobno najlepsze do karty wymienionej w temacie? . Czy może mi ktoś wysłać linka do tych sterów, wyjaśnić, poprostu chodzi mi o jak NAJLEPSZE STEROWNIKI jakie obecnie są do tej karty :). Będę wdzięczny za pomoc :) Zly dzial... Link do tematu o sterach Link do sterownikow modyfikujacych na x-fi Edytowane 13 Stycznia 2009 przez Bujakashi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...