Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Po długich namysłach wkońcu sprawiłem sobie tą karte CLICK tzn. czekam tylko za wysyłką :) Zakupiłem ją głównie dlatego, że bede podłączać wieże do kompa więc przyda sie.

A teraz przejde do rzeczy. Z tego co troche czytałem ogólnie w necie, to stery na płycie standardowo dawane z kartą są podobne słabe tak? I z tego co wiem, są tam jakieś zmodowane stery do niej co znacznie poprawiają jej jakość itd jakieś zmodowane Xi-fi i są na tą chwile podobno najlepsze do karty wymienionej w temacie? . Czy może mi ktoś wysłać linka do tych sterów, wyjaśnić, poprostu chodzi mi o jak NAJLEPSZE STEROWNIKI jakie obecnie są do tej karty :). Będę wdzięczny za pomoc :)

Edytowane przez Blink

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja rowniez mam ta karte muzyczna i zainstalowalem wszystkie sterowniki jakie byly na plycie i wszystko gra ok a te nowe sterowniki to nie wiem czy wogole cos dadza. sam pozniej chcialem zainstalowac te nowsze ale cos nie moglem chyba trzeba odinstalowac stare ale jak czytalem to z tym sa duze problemy wiec wole nie kombinowac i siedziec na tych co zainstalowalem na plycie. Ale jesli mialbys instalowac te nowe to lepiej je odrazu zainstaluj a nie najpierw te z plyty bo potem moze byc klopot z odinstalowaniem ich. Nie wiem czy ci chodzi o te sterowniki ale tu na tej stronie sa jakies http://www.download.net.pl/c156/Creative-Labs/

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Po długich namysłach wkońcu sprawiłem sobie tą karte CLICK tzn. czekam tylko za wysyłką :) Zakupiłem ją głównie dlatego, że bede podłączać wieże do kompa więc przyda sie.

A teraz przejde do rzeczy. Z tego co troche czytałem ogólnie w necie, to stery na płycie standardowo dawane z kartą są podobne słabe tak? I z tego co wiem, są tam jakieś zmodowane stery do niej co znacznie poprawiają jej jakość itd jakieś zmodowane Xi-fi i są na tą chwile podobno najlepsze do karty wymienionej w temacie? . Czy może mi ktoś wysłać linka do tych sterów, wyjaśnić, poprostu chodzi mi o jak NAJLEPSZE STEROWNIKI jakie obecnie są do tej karty :). Będę wdzięczny za pomoc :)

Zly dzial...

Link do tematu o sterach

Link do sterownikow modyfikujacych na x-fi

Edytowane przez Bujakashi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi