Marvin Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Siemka wszystkim, ostatnio podłączyłem pod monitor podany w temacie X360 przez hdmi. Zdziwiłem się kiedy w opcjach rozdzielczości była możliwość wyboru full HD 1920x1080. Wybrałem ją monitor odpalił bez problemu, pojawił się komunikat, że nie jest to rozdzielczość optymalna dla tego LCD i tyle. Zignorowałem powyższe info i hulam w takiej rozdzielczości. Czy mogę uszkodzić monitor jeśli natywna rozdziałka to 1440x900 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Siemka wszystkim, ostatnio podłączyłem pod monitor podany w temacie X360 przez hdmi. Zdziwiłem się kiedy w opcjach rozdzielczości była możliwość wyboru full HD 1920x1080. Wybrałem ją monitor odpalił bez problemu, pojawił się komunikat, że nie jest to rozdzielczość optymalna dla tego LCD i tyle. Zignorowałem powyższe info i hulam w takiej rozdzielczości. Czy mogę uszkodzić monitor jeśli natywna rozdziałka to 1440x900 ?? a co, dużo lepsza grafika? ... jak chcesz wyświetlić wyższą rozdzielczość jeśli jest większa niż fizyczna rozdzielczość monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Grafa jest lepsza, poza tym nie mam czarnych pasów na dole i u góry ekranu jak przy natywnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Za to masz rozciągnięte w pionie albo poucinane. Fizycznie monitor też nie wyświetla 1080p bo nie ma jak. Jeśli faktycznie widzisz różnicę to zostaw tak, nic się nie stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 ciesz sie bo malo ktory monitor przyjmie wyzsza rozdzialke przeskaluje i wyswietli w swojej natywnej - zazwyczaj konczy sie czarnym ekranem z wrzutem out of range Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...