dakar00 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 własśnie sprzedałem winfasta mx 440 i mam w zastępstwie radka 7000 64 mb na sdr.możecie na pisać co z nim zrobić aby pracował troche szybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 własśnie sprzedałem winfasta mx 440 i mam w zastępstwie radka 7000 64 mb na sdr.możecie na pisać co z nim zrobić aby pracował troche szybciej Podkrecic :lol: , ewentualnie wymienic na szybszego Radeona :D ! Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 to juz stara karta, wiec nie ma co jej podkrecac, bo i tak duzo to nie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 to wlasnie nowych sie nie oplaca pordkreacac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Czy nowa czy stara czasem cos tam pomoze podkrecenie, jesli chodzi o radka 7000 to rzeczywiscie jest to juz stara karta zreszta bardzo malo wydajna. Jesli chodzi o podkrecanie to pamieci Ci raczej nie pojda na duzo wiecej niz jest to optymalnie, jesli chodzi o zegar gpu to przyspieszenie go da ci bardzo niewiele. Wiec wybor zostawiam tobie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...