_Vip_ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 W biosie ,w zakladce z ustawieniami proca sa takie opcje.Wiecie moze co to jest za cholerstwo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ostatnio byl topic na ten temat z linkami, poszukaj, mi sie nie chce :twisted: , byl tam sposob jak ustawic te parametry zeby stabilnie szlo fsb 166mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 tutaj masz tego posta: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=281...=asc&highlight= u mnie dzialalo elegancko przez pare dni, dopoki nie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilem tej plyty :x podczas wielkanocnych porzadkow szarpnalem kabel i ujebalem kawalek jednego chipa :evil: milej zabawy... ps. mam nadzieje ze nie nadciagne jakiegos fatum :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...