Kotan Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam. Mam takie pytanie posiadam zestaw do WC. zadnen seryjny tylko składany z pojedynczych czesci ale glownie chodzi mi o chlodnice poniewaz kompa mam przyscianie zewnętrznej domu a za scianą mam balkon zastanawialem sie aby przeprowadzic węze za sciane i na balkonie postawic chlodnice ktora by tak oddawała ciepło. Zestawik bedzie pracoac z prockiem core i7 a wiec bedzie troche si grzac... a co do chlodziwia wlal bym troche samochodowego płynu do chlodnic pomieszanego z wodą destylowana. tak mniej wiecej 50 /50 co o tym sądzicie?? moze wypalic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) a szukajki uzyles? byly przynajmnije dwa tematy na taka instalacje chlodnicy/nagrzewnicy: KLIK 1, do tego jest temat o tym co lejemy do swojego WC/LC i tam tez jest o mieszankach. Edytowane 15 Stycznia 2009 przez Celin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwad Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 stać cie na corei7, na żaden seryjny tylko składany zestaw wc, to już odżałuj te 50 zl i kup fesera, zniknie problem z mieszanina, wydajność kozacka, duży wybór kolorów, no i niby nie przewodzi prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 wyszukiwarki użyłem jednak nie moglem znaleźć ... teraz już wiem ze zle szukałem... dzieki za pomoc. Troche juz poczytałem ale chciałbym sie jeszcze dowiedzieć czy ktos stosuje cos takiego cały czas i jak jest z tym skraplaniem w niższych temperaturach .... ponieważ widziałem ze tam mieli po dwa obiegi wody... a ja chciałbym mieć tylko jeden... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...