lucyfer666 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Witam.Mam problem z USB. Jestem poczatkujacy i pragne zainstalowac aprat cyfroyw Mustek MIni a mam plyte glowna Gigabyte ... ale cos mi nie wykrywa usb.. i mam win xp.. moze ktos opisac co i jak sciagnac zebyzrobic te usb...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Co to znaczy, że Ci "nie wykrywa usb"? Obsługa interfejsu USB 1 (bo taki ma Twój aparat) jest wbudowana w Windows. Łączysz odpowiednim kablem aparat i komputer i Windows XP natychmiast reaguje, wyświetlając komunikat o wykryciu nowego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Sprawdz czy masz wlaczone usb w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer666 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 znaczy wykrywa te usb, tak jak powiedziales reaguje od razu system, tyle ze jak zaczyna wyszukiwac te jakies sterowniki przypuszczam to nic nie znajduje i;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer666 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 aha plytka windowsa wlozona w cdromie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 aha plytka windowsa wlozona w cdromieInstalacyjna Windowsa? Ona już nic do tego nie ma. Włóż płytę od aparatu, ze sterownikiem Twain. A dokładniej: najpierw zainstaluj sterowniki aparatu, a potem uruchom ponownie komputer i podłącz aparat. Jeżeli nie masz płyty ze sterownikami, to ściągnij je stąd: http://www.mustek.com.pl/?stid=50&PHPSESSI...d26cb736f1b8768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...