zingo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Kupiłem nową bezprzewodową myszkę laserową firmy Trust. Zainstalowałem sterowniki i bluetooth, myszka działa tylko co jakiś czas się zawiesza i nie pracuje musze podpinać starą przewodową dopóki ta laserowa znowu zaskoczy. :angry: Wydaje mi się jakby łączność między myszką a bluetoothem czasem się przerywała. Jest to możliwe? Co morze być przyczyną tych zawieszeń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 oszczedzanie energii w sprzecie bezprzewodowym...bardzo czesta przypadlosc w tanim bezprzewodowym sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zingo Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 oszczedzanie energii w sprzecie bezprzewodowym...bardzo czesta przypadlosc w tanim bezprzewodowym sprzecie To znaczy się że, kiepski sprzęt? Za myszkę dałem 139 zł jak dla mnie, to nie taki tani sprzęt . Były tańsze. Przedłużyłem kablem usb aby bluetooth był bliżej myszki i myszka się zawiesza ale rzadziej. Oczywiście bluetooth był w zestawie razem z myszką. Nie wiem czy nie oddać ją na gwarancie, co jak co ale nie powinno się tak dziać. Jeśli chodzi o oszczędność to da się tym jakoś zarządzać? W programie nic takiego nie spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...