Skocz do zawartości
Pioza

BŁĄd Windows - Utracone Dane

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie i ponownie,

Pisze, jak zapewne większość bo mam tym razem ja problem:) Gdyby to był dział GSM, pewnie to ja dawał bym porady...ale cóż jezeli chodzi o system to leże...

Więc...

Mam problem, a następująco: Zawsze w komputerze mam zdjęty jeden bok obudowy i zdarzało mi się ruszyć kablem od HDD i komputer się zawieszał, dzisiaj też tak się stało, z tym że przy uruchamianiu Windy wyskakuje mi blue screen i komputer się restartuje... Chciałem przeinstalowac windows, pozostawiając bierzące pliki, jednakże pisze, iż partycja nie ma ani Fat32 ani NTFC, a dysk jest czysty. Podlaczylem go nawet za pomocą kieszeni zewnetrznej do lapa, jednakze takze nie da się uruchomic partycji...(2 inne działają ok). Na pulpicie, co wiąże się własnie z partycją która zgineła, miałem bardzo ważne materiały do sesji.....Prosze o pomoc i porady, jak moge odzyskać te dane, będe wdzieczny za wszystkie porady.. Z gory dzieki za czas - MiniMal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema, też tak miałem niedawno, miałem stary kabel sata który był luźno włożony, kup sobie nowy, z zatrzaskami, na których sie trzyma sztywno :wink: mi tak sie stało z dyskiem 250giga i to wszystkimi partycjami. Dane odzyskiwałem na inny dysk. Pobierz program GetDataBack for NTFS. To jest wersja demo, pełnej wiesz gdzie szukać ;) Oczywiście to jest wersja tylko do NTFS, jak masz jakąś partycje Fat32 to musisz ściągnąć dla Fat. Bije wszystkie inne programy. Znajduje takie pliki których inne progsy nie znajdują. Sprawdzałem wiele programów (Sam wiesz - desperacja :D ) ale ten jest najskuteczniejszy :wink: Polecam

Edytowane przez DejwiT11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi