Fiedzio Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam! Niedawno złożyłem w ESC.pl zamówienie i na stronie Gigabyte wyczytałem, że ta płyta obsłuży ten procesor, jeśli będzie bios w wersji F8... Co będzie, jak będzie mieć starszą wersję BIOSu? Nie odpali czy zakomunikuje to jakoś? Bios można wgrać tylko z dyskietki czy mogę do tego użyć pendrive? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Odpali, ale procesor będzie pod nazwą "unkown". W ESC.pl chyba można poprosić o update BIOS'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedzio Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Huk z tym, zamówienie złożone, przyjęte do realizacji... Pieniądze czekają na realizacje transakcji (płatność z góry)... Sam mogę przecież to zrobić :) Tylko da radę to zrobić pendrive'm? #Edit: Jakimś cudem w ESC.pl nie mieli na stanie E5200 więc za dopłata 10zł zaoferowali mi E5300... Zgodziłem się na taką zamianę... Procek o 100MHz szybszy, ale ma "stepping" R0, a nie M0 jak w przypadku E5200... Czym to się różni? Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Fiedzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...