michuuu92 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam mam TV jak w temacie, i chciałem podłączyc go jako monitor, i tu taj pojawia się problem, w jaki sposób, myślałem nad DVI-HDMI, ale z tego co słyszałem to ma problemy w innych rozdzielczościach niz preferowana czyli 720 lub 1080 lini. czy to prawda i w takim razie jakim innym kablem połączyc żeby była dobra jakość obrazu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Miałem kiedyś identyczny model tylko 32" i bez problemu ustawiłem natywną rozdzielczość (768p) po dvi-hdmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuu92 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 a wiec nastepny problem, związany z technologią HDMI ;/ a wiec podłaczyłem monitor jako główny odłaczyłem stary, i wszystko jest ok jak uruchamia się windows tzn jest powitanie, i wywala sie komunikat na TV że nie obsługuje ;/ podłaczyłem drugi moniotr ustawiłem, potem wyłączyłem kompa odłaczyłem stary monitor uruchamiam i to samo ;/ jak ustawic żeby TV przez HDMI działał jako główny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...