endriuu Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 siostra ma zrobic projekt jakiegos e-biznesu. wymyslila sobie e-przedszkole. przyszla kolej na zrobienie stronki i obudzila sie z reka w nocniku. poradzcie czy jest jakas platforma zeby zrobic cos takiego? chodzi generalnie o mozliwosc podgladu na stronce obrazu z kamery (kamera bedzie w tym niby przedszkolu i rodzice zawsze beda mogli zobaczyc co robia ich dzieci). na czym to postawic aby mogla sie polapac i sprawnie tym administrowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 eee nie wierze żeby nikt nie wiedział po 3 dniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 No, ja na przykład nie znam niczego takiego z nazwy. Możliwość podglądu na stronie mają niektóre webcamy- montujesz kontrolkę activeX (czy jak to się tam nazywa) i gotowe. Do tego jakieś zarządzanie userami: login + hasło; grupy użyszkodników (rodzice, wychowawcy/a, wszechmogący admin); jakieś proste forum do wymiany informacji między opiekunem dzieciaków a rodzicami i to chyba wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Czyli mówiąc krótko trzeba będzie coś napisać od podstaw, silnik stronki mam na myśli w tym momencie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 A dlaczego? Przecież wystarczy jakoś zgrać moduł wyświetlający obraz z kamerki z jakimś CMSem. Dać go na stronce dostępnej po zalogowaniu i po kłopocie. Np. taki PHP-Fusion. Masz portal i forum od ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Miałem na myśli akurat portal, ale od biedy można by na gotowcu też postawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...