Waszekkk Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam Moja obudowa to CoolerMaster Cavalier III, ktora posiada wentyl fabryczny 80mm , ktory wieje na HDD, oraz fabryczny 120mm ktory jest z tylu i wywiewa powietrze. Z przodu mam zaslepki na napedy, ale chce je wywalic i wsadzic na polwoie wysokosci obudowy wentyl 120mm ktory bedzie wiewal powietrze. i z boku mam miejsce na wentyl 80mm ktory jest na przeciwko coolera od Procesora. Wiec tak: 1. Jaki wentyl 120mm (najlepiej podswietlany wydajnosc/cisza) proponujecie zalozyc na polowie wysokosci obudowy zeby wpuszczal chldodne powietrze 2. Jaki wentyl 120mm polecacie na tył obudowy, nie musi byc podswietlany, ale moze byc. ( CZy zostawic ten oryginalny Cooler Mastera? 3 I jaki wentyl na bok 80mm poelcacie ?? i jak go usatwic zeby wiewal czy wywiewal ? 4. Mam plyte DFI LanParty DK X48 T2RS, czy wymieniac w niej chldozenie SB oraz NB , jesli tak to na jakie ? bo jak dotykam NB (to jest chyab to z tym napisaem LanParty to czuc ze jest cieply Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupon Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam Wiec tak: 1. Jaki wentyl 120mm (najlepiej podswietlany wydajnosc/cisza) proponujecie zalozyc na polowie wysokosci obudowy zeby wpuszczal chldodne powietrze 2. Jaki wentyl 120mm polecacie na tył obudowy, nie musi byc podswietlany, ale moze byc. ( CZy zostawic ten oryginalny Cooler Mastera? Polecam w tych dwóch punktach 1,2 wentyl 120 ZEPHYR LED Blue(sa też niepodświetlane).Posiadam taki wentyl (zmieniłem w zasilaczu )jest bardzo cichy i cenowo 17,90 w COOLING.PL zakupiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...