smiechu24 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam posiadam głośniki logitech z-5500 i kartę dźwiękowa xonar dx i mam taki problem. gdy włączam płytę ATB Seven Years.DTS.5.1 To w głośnikach zamiast dźwięku muzyki są szumy głośniki podłączone analogowo. Czy przy takim podłączeniu da się usłyszeć dźwięk czy muszę kupić kabelek optyczny ? Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 powerdvd wystarczy a niby jak inaczej chciałeś DTS słuchać po analogu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiechu24 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Oki działa dziękuje bardzo. :lol2: mam Jeszce takie pytanko czy przez kabel optyczny uzyskam lepszy dźwięk na karcie xonar dx czy lepiej zostać przy analogu i czy da się na analogu uzyskac w filmach dźwięk DTS przepraszam za takie pytania ale jestem zielony w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 zależy znam ludzi którzy łączą po optyku D2 i twierdzą, że brzmi znaczenie lepiej niż po analogu :) dla mnie osobiście jeden grzyb bo mam X-fi a X-fi ma ten sam DAC co Z-5500 różnią się tylko ilością kanałów ;) a u ciebie to nie wiem spróbuj :D btw też mam tą płytkę ATB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...