Yomann Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cześć:) Jako, że już od jakiegoś czasu wypadłem całkowicie z obiegu informacji dot. komputerów a przyszło mi kupić laptopa dla dziewczyny, zwracam się do Was jako fachowców w tej dziedzinie;) Wymagania: - w zasadzie jedyny konieczny wymóg... MUSI ładnie wyglądać, jakieś wzorki na obudowie, jakiś inny kolor obudowy, cokolwiek żeby dziewczyna była zadowolona;) - ładnie i solidnie wykonany, - Długo trzymająca bateria ~3h starcza;) - 2 rdzenie na procku, taki kaprys... - Dysk twardy ponad 200GB i 2GB ramu. - Karta grafiki jest nieważna gdyż najprawdopodobniej NIGDY nie będzie uruchomiona na tym gra, conajwyżej film w HD. no i tyle, jak widać nie jest tego dużo;) Na sprzęt mam 2500PLN (jak by był wyjątkowo ładny to może podejść pod 3tysia). Jak myślicie drodzy Panowie i Panie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dell Studio 1535/1537 z Radeonem HD3470 lub Intelem 4500HD w kolorze zielonym lub różowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) W/w dell, Toshiba A300, albo hp pavilion, ewentualnie aristo Edytowane 26 Stycznia 2009 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zdecydowanie popieram tego Della, naprawdę nieźle wygląda, a jest to solidny sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 no i na naklejce znajdziesz 'mejd in poland' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Acer AS5730ZG-323G25 super za małą kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...