maciek_p Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Czy te karty z tematu mają coś w rodzaju dziur na przymocowanie bloku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Mja to co każda karta dwie na przeciw siebi po przekątnej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 NIE WSZYSTKIE! Nie wiem czy seria 9x ma otwory, ale w model nizszych bylo z tym roznie - niektore mialy, niektore nie, w dodatku mogly sie roznic rozstawami. Dlatego tak ciezko kupic zapinke do Ati.NIE WSZYSTKIE! Nie wiem czy seria 9x ma otwory, ale w model nizszych bylo z tym roznie - niektore mialy, niektore nie, w dodatku mogly sie roznic rozstawami. Dlatego tak ciezko kupic zapinke do Ati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 mój HIS 8500 nie ma :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 gigabyte ma... radeon 8500 128mb (64 takze miala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...