brolly666 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zakupilem myszke Razer Lachesis i moj problem polega na tym ze po zinstalwoaniu sterownikow zrestartowaniu pc myszka nie dziala czasem swieci czasem nie ale nie dziala i pomaga tylko wyciagniecie kabla z usb i ponowne wlozenie go... Dodam ze mam xp sp3 system jest swierzy sprawdzalem w innych portach usb wszytkie sa na 100% sprawne instalowalem najnowsze sterowniki i firmware.... Dalem za myszke okolo 200 zl recenzje miala swietne wiec jestem mocno zawiedziony i jej dokladnosc tez nie jest najlepsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompotex Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sprawdź czy masz w biosie ustawiony support dla USB 2.0. Lachesis czasem wariuje jak podłączona do huba lub portu USB 1.0. A i wrzuć najnowszy firmware ze strony razera. On usuwa te niedokładności w działaniu. U mnie po nim znacząco się poprawiło. KompoT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Mam najnowszy firmware i podgkladke razera goliathus alpha... I mam napewno aktywne usb 2.0.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Di5agreeablE Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Ja też mam tą mysz dostałem ją wczoraj i od razu miałem problem z nią, mianowicie kursor sam poruszał się w lewą stronę ale jakoś jej przez pare godzinek nie używałem a wieczorem zaktualizowałem sterownik do 1.10 i firmware do 1.91 i jest wszystko ok. Na razie nie narzekam Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Di5agreeablE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariach Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja mam nast. problem. Przy starcie systemu (przed paskiem ładowania systemu) wyświetla mi się: "PS2 MOUSE NOT FOUND" i muszę wcisnąć F1 żeby dalej uruchomić system. O co biega? Kto wie niech odpisze tutaj lub na GG 7158678 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie wiem jaki masz Bios, wiec trudno będzie dokładnie powiedzieć gdzie i jak, ale poszukaj w zaznaczonych na obrazku opcji: http://i44.tinypic.com/ne82g9.png i we wszystkich daj Enabled. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...