Marcineq123 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) OK dziękiuje za pomoc już wszystko działa dobrze 8O Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Marcineq123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Oczywiscie nie napiszesz co DOKLADNIE sie dzieje zeby Ci nie pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcineq123 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Dobra ,wybacz, to np sam wylacza mi sie program anty virusowy (kaspersky is 2009) ,wologowuje mnie samemu ze stron,i co jakis czas wyskakuje mi komunikat ze mam jakies wirusy i maleware i chce mi zrobicskanowanie. Nie zaleznie od tego co klikne i tak je robi wiec chyba to jest tak ze chocie=choice, czasami wiesza mi sie komputer i spowalnbia mi internet. WYdaje mi sie ze ktos jakby grzebal mi w kompie. Btw logi wygladaja na wporządku ? Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Marcineq123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 > sam wylacza mi sie program anty virusowy (kaspersky is 2009) Moze wystepuje jakis blad i sie zamyka? W dzienniku zdarzen systemowych jest jakis komunikat dotyczacy kaspersky'iego? > wologowuje mnie samemu ze stron Kwestia ustawien przegladarki lub kaspersky'iego. > co jakis czas wyskakuje mi komunikat ze mam jakies wirusy i maleware i chce mi zrobicskanowanie. Nie > zaleznie od tego co klikne i tak je robi wiec chyba to jest tak ze chocie=choice Wyskakuje Ci to w systemie czy w przegladarce? Jezeli w przegladarce to nie wchodz na zainfekowane strony. Jezeli w systemie to oznacza infekcje ale w logach juz nic nie ma. > czasami wiesza mi sie komputer Uszkodzony ram, przegrzanie, wadliwy zasilacz, uszkodzony dysk, uzyj: www.memtest.org hdtune (po uzyciu daj screeny ze wszystkich zakladek) everest home (sprawdz temperatury) podaj marke i model zasilacza Czy KAV masz wlaczony Firewall? Jezeli nie to wlacz, dzieki temu dowiesz sie czy ktos "grzebie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...