SpEEdO Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Kuuuuuuuuuuuurde.... Nabylem sobie ostatnio Voodziaka 3 3000 i wszystko glanc by bylo gdyby nie to ze dziwnie sie zachowuje przy stronach www... A dokladnie: gdy jest na stronie jakis ruchomy-animowany obiekt (typu baner or something that) to w tym miejscu strasznie miga obraz (nie caly obraz na ekranie, tylko w obszarze np. banera), - ogolnie animacje zamiast plynnie chodzic to skacza (migaja).... Wie ktos o co biega? Przy banerze reklamowym Gadu - Gadu to juz oczoplasu dostaje... Arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrghhhhhhhh !!!!!!!! Istny stroboskop !!!!!!!! BTW. Sterownikow to juz poinstalowalem miliony, i przy wszystkich tak sie zachowuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 przyczyn może być bardzo wiele, ale w pierwszej kolejności sprawdził bym ją w innym kompie, jak tam też będzie tak się działo to masz odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ojej ale staroc (hehe tak mi sie wydaje ) to na tym jeszcze cos chodzi ?? to chyba gf2 lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ojej ale staroc (hehe tak mi sie wydaje ) to na tym jeszcze cos chodzi ?? to chyba gf2 lepszy Odpowiedz wyczerpująca i na temat :lol: Sprawdz na innym kompie. Ale może najpier powiedz jakie masz odsiwieżanie ustawione i jakiego masz IE (albo inną przeglądarke) i jaki system ewantualnie co miałeś przedtem i czy reinstalowałeś system po wymianie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ojej ale staroc (hehe tak mi sie wydaje ) to na tym jeszcze cos chodzi ?? to chyba gf2 lepszy i co z tego że staroć, ta karta to legenda ja też sobie V3 3000 kupiłem z sentymentu za 50 zł na giełdzie (moje marzenie z czasów jak miałem Voodoo2), jakość 2D super, prawie wszystkie gry w OpenGL chodzą z szybkością mniej więcej GF2 MX, z Direct3D jest gorzej. No i jest jeszcze Glide :D . Na Celeronie 633 można z powodzeniem grać np w pod OpenGL w Serious Sama 2 w 1024x768. Entuzjaści tej karty do teraz rozwijają sterowniki (np . AmigaMerlin). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 popieram przedmówców. mam dwa kompy i w jednym zasadziłem voodoo 3 2000 bo to niezła karta a na celeronie 333 ni e było różnicy między GF2 i Tivą TNT więc jedynym sposobem na podniesienie szybkości działania gier był Glide i OpenGL. katrta jest spoko i nie mam na niej efektu migania banerów więc sprawdź na kompie kolegi, może też ci się windows chrzani, przeinstaluj wina i directX, zmień odświeżanie monita, próbuj co ci do głowy wpadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Suuuuper, reinstal systemu na czysto, i teraz smiga pieknie ! Obrazik jak zyleta ! Mieliscie racje - to pozostalosci po wczesniejszej karcie sie gryzly... Dzieki chlopaki !!!!!!!!!!!!!! Aha, napiszcie jakich sterow uzywacie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Aha, napiszcie jakich sterow uzywacie ! no ja uzywam catalystow 3.2 (omega) sprubuj moze polepszy ci sie wydajnosc :D :D :D :D :D :D :D a tak na serio hmm pamietam czasy voodziaka 3 osobiscie mialem wersje 2000, pamietam ze kombinowalem jak moglem zeby podkrecic ja do wersji 3000 trzy wentylatory kg radiatorow : :P, ale z tego co pamietam to obraz w 2d ZYLETA byl na voodziaku pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 ja mam z netu 1.7 oficjalne ale instalowałem ostatnio 1.9 beta (robione przez miłośników voodoo) i też jest spox, chyba lepsze od tych od 3D FX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 http://www.voodoofiles.com/9488 tu masz niezle stery , poogladaj sobie ta stronke bo tam jest wiecej sterow .i wiele dodatkow do voodoosow ( np V.Control ) Jak ktos nie gra , to 2d jest swietne na tych kartach . A i na Counterze tez 80 fpsow mam :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...