kokein Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. To chyba jednie miejsce dzie znajde rzeczywistych uzytkownikow konkretnego mogelu Samsunga NC10 (iPlus) Mam oto taki problemik, wyrzuciłem partycję EISA (recovery) myslac ze skoro dodaja DVD z systemem to tak jak w Lenovo bedzie on na tyle ogarniety ze odnowi tablice partycji, ale tak sie nie stalo. Po udanym tescie UBUNTU (linux) postanowilem wrocic do pierwowzoru NC10tki. Instalacja windy doreczonej z systemem sama z siebie sie udaje jednak brakuje mi danych na partycji "0" (ukryta, EISA, SRS III area) Czy ktoś z obecnych na forum życzliwych kolegów bądź koleżanek, mogł by mi zrzucić tą partycje na jakiś obraz (ghost, trueimg...) i zamiesic gdzies w sieci - moge udostepnic miejsce na FTP. Opcja z "oszukaniem" softu nie powiodla się, mimo utworzenia pustej partycji identycznej z oryginalna SRS III wywala bład: "Na dysku twardym nie wykryto obszaru przywracania Samsung Konfiguracja zostanie anulowana." Lub może jakaś solucja jak to przywrocić? Pozdrawiam i licze na jaka kolwiek pomoc. kkn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...