kobyszcze Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 czołem, czy próbowaliście upgradować biosa z poziomu windowsa - do epoxa 8rda jest dołączona płytka z jak w tytule, m.f. śćiąga najświeższy bios ze strony producenta i flasciach!e, wygoda, no nie ? warto ? jakie ryzyko - zasilanie, zwis systemu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Witam , dzisiaj sflashowalem tym wlasnie sposobem odpalajac plik winflash.exe - zmusila mnie do tego stacja dyskietek ,ktora przestala dzialac. Odbylo sie to bardzo szybko , tylko jest jeden problem - teraz jak chcem uruchomic winflash.exe to wyskakuje mi okno z raportowaniem bledu i zamyka mi program. Ale wazne ,ze sie udal flash. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beastie Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Też używam Magic BIOS ale nie z tego co jest dolonczony tylko ściągnietego z netu ze strony Epoxa (diabelnie trudno było go tam znaleść) i działa bezproblemowo (już 3 razy updejtowałem). Niewiem czy wersja na płycie różni sie od wersji z netu bo mi sie sprawdzac nie chce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...