jezol Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam, Co moge zrobic jsli odbiornik usb polamal mi sie. da rade cos takiego dokupic albo cos ?? Pozdrawiam jezol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Na allegro poszukaj. Czasem się trafiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 tak ale nie zawsze myszka dziala z innym odbiornikiem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Witam, Ostatnio znalazlem taki bluetooth : http://www.emarket.pl/PriceList/Item.aspx?Pid=C0122484 i tu jest napisane ze dziala z myszkami. Jakie jest prawdopodobienstwo ze zadziala z moja myszka ?? ktos testowal moze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 MX620 nie jest BT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) Kurde to co moge zrogic ?? 2 takiej myszki jzu nei kupie. Serwis logitecha wycenil mi nadajnik na 150zl LOL za tyle mam nowa myszke!! UPDATE: Więc serwis wycenil mi odbiornik na 120zl. Wczoraj rozmawialem z działem technicznym i dostane za darmo nowy odbiornik!! Niby takie odbiorniczki Logitech sprowadza z niemiec i wysyla za darmo, nawet jesli myszka nie jest na gwaranci i mimo uszkodzenia mechanicznego logitech sprowadza i wysyla za free :) Zobaczymy ile w tym prawdy. Narazie nie mieli dostepnyhc, ale to niby sie zmienia co tydzien, mam zadzwonic w piatek. Edytowane 1 Kwietnia 2009 przez jezol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Kurde to co moge zrogic ?? 2 takiej myszki jzu nei kupie. Serwis logitecha wycenil mi nadajnik na 150zl LOL za tyle mam nowa myszke!! UPDATE: Więc serwis wycenil mi odbiornik na 120zl. Wczoraj rozmawialem z działem technicznym i dostane za darmo nowy odbiornik!! Niby takie odbiorniczki Logitech sprowadza z niemiec i wysyla za darmo, nawet jesli myszka nie jest na gwaranci i mimo uszkodzenia mechanicznego logitech sprowadza i wysyla za free :) Zobaczymy ile w tym prawdy. Narazie nie mieli dostepnyhc, ale to niby sie zmienia co tydzien, mam zadzwonic w piatek. I jest w tym wiele prawdy. Do mojej myszki też już przysyłali mi za Free nowe ślizgacze, i wymienny uchwyt. Darmowej wymianie podlegają inne części do produktów Logitecha - też kable, chyba właśnie odbiorniki do myszek i inne części, które są wylistowane na stronie Log-a . Wysyłka prosto z siedziby w Szwajcarii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...