ToMo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Chce sprzedać swojego Athlonka... chodzi max na magistrali 150 MHz... Gość daje mi za niego 205 zł i właśnie nie wiem czy opłaca mi się go sprzedać. Potem chce oczywiście kupić 0,13 mikrona i go podkręcić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a na gwarancji jest? jak nie to sie opłaca.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Opłaca się, dołozysz 50zł i masz za friko 2Ghz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 sprzedawaj bo moze taja okazja sie nie przytrafic jak by ktos chial mojego kupic ale za wiecej moge sprzedac albo sie zamienie na antka 1700Xp+ JUIHB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 sprzedawaj bo moze taja okazja sie nie przytrafic jak by ktos chial mojego kupic ale za wiecej moge sprzedac albo sie zamienie na antka 1700Xp+ JUIHB :)sprzedawaj bo moze taja okazja sie nie przytrafic jak by ktos chial mojego kupic ale za wiecej moge sprzedac albo sie zamienie na antka 1700Xp+ JUIHB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 dosyc rozsadna cena, duzo wiecej raczej nie dostaniesz. chyba, ze trafi Ci sie jakis kiep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 No gwarancja jeszcze jest do końca sierpnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Chce sprzedać swojego Athlonka... chodzi max na magistrali 150 MHz... Gość daje mi za niego 205 zł i właśnie nie wiem czy opłaca mi się go sprzedać. Potem chce oczywiście kupić 0,13 mikrona i go podkręcić :twisted: Oplaca sie Tyle nowy w sklepie kosztuje - 0.18 of course www.pcprojekt.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 No to po świętach go sprzedaje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 To i ja sie przykleje do tematu :D, mam Palomino 1600+ seria Aroia 100% stabilna na fsb 171mhz czyli 1800MHz (2200+) na gwarancji ile moge za to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 To i ja sie przykleje do tematu :D, mam Palomino 1600+ seria Aroia 100% stabilna na fsb 171mhz czyli 1800MHz (2200+) na gwarancji ile moge za to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? na moje oko :) okolo 200zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Ja za 190 sprzedałem :D tego 1600+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a moze chce ktos mojego kupic ??? albo sie chcetnie zamienie na antka 1700Xp+ JIUHB albo jakas inna seria co sie zajje....iscie kreci :) moje palomino to AGOIA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 hehehee opolin a byles w sklepie zapytac sie czy wymienia?????? daj odp. na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...