phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 witam :) planuje zbudowac desktopa z plexy, jednakze potrzebowalbym dokladnego rozstawu otworow w 8rda. nie chce recznie odrysowywac ani isc z plyta na xero, chce miec dokladnie 8) posiada ktos cokolwiek co mogloby mi pomoc ? najlepiej vector, ostatecznie raster :wink: aha, szukalem nie znalazlem, jak bylo to sorry i thx za linka :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Cze No przeciez wystarczy zaznaczyc od scinaki na ktora wkrecasz plyte do obudowy tam jest bardzo dokladny rozstaw Pozdr OLIWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 dobra, bylo, ale mi chodzi o rozstaw WSZYSTKICH otworow, a nie tylko do mocowania coolera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 TO nie o te otwory mu chodzilo :) Tylko o otworki do przykrecenia MOBO do blachy :) Kolega wyzej dobrze gadal. Odrysowac od blachy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 TO nie o te otwory mu chodzilo :) Tylko o otworki do przykrecenia MOBO do blachy :) Kolega wyzej dobrze gadal. Odrysowac od blachy :) :) fajnie jakbym mial te blache :D aktualnie jestem rozlozony na biurku :P obudowa byla at, abit sie miescil, epox juz nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 whooops :oops: :oops: :oops: :oops: sory ! najlepsza metoda to wyjecie mobo i odrysowanie wszystkich dziur , bo watpie aby na necie bylo co kolwiek na ten temat juz wiem ! llooknij na strone epoxa i poszukaj tam 8rda i powinno byc tam zdjecie o bardzo duzej rozdzielczosci (plik ok 2,5mb) sciagnij sobie ....... ja kiedys mialem to zdjecie ale nie wiem czy mamm jeszcze je na dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 trzymaj tu ten pliczek http://www.epox.nl/images/motherboard/high.../EP-8rda%2B.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 trzymaj tu ten pliczekhttp://www.epox.nl/images/motherboard/high-res/EP-8rda%2B.zip tez wlasnie znalazlem, wczesniej patrzylem na inna stronke epoxa, a na .nl bylo :wink: dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...