nSharky Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Witajcie drodzy webmasterzy, graficy i inni tacy ... :) Mam zaszczyt przedstawić Wam nowo-powstały support for opartych na silniku phpBB - forum BoardBB.pl. Jak już wyżej wspomniałem jesteśmy supportem popularnego, aczkolwiek darmowego silnika for. Wspomagamy jego wszystkie nadal aktualne wydania, oraz liczne modyfikacje. Między innymi oferujemy: szybką i skuteczną pomoc odnośnie działania, funkcjonowania, oraz modyfikowania silnika phpBB, darmowe modyfikacje do wszelkich odsłon phpBB, spolszczone wersje licznych modyfikacji, tutoriale, oraz artykuły, dzięki, którym możesz się wiele nauczyć, darmową grafikę na Twoje forum, miły team, oraz sympatyczni użytkownicy, wspaniałą atmosferę, Liczymy również na to, że nasz support stanie się kiedyś ośrodkiem każdego użytkownika phpBB, gdzie forum będzie jego drugim domem. Rzekłem, howgh! Serdecznie zapraszamy! • BoardBB.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...