damaioshin Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam, Jestem ciekawy waszych propozycji na wyłączenie wygaszacza ekranu. Najnowsze sterowniki od nvidia, wygaszacz wyłączony w win vista, tv podłączony do PC kablem hdmi/dvi. W nowym sterowniku nie mam mozliwosci wyboru trybu wyswietlania [klonowanie jest wyłączone, domyslnie TV jest rozszerzeniem monitora]. Przeciagam film na drugi monitor [TV] i właczam na full ekran, wszystko działa, po jakimś czasie musze dokonać interwencji klawiaturą/myszką bo się załącza wygaszacz na telewizorze.... nie wiem ocb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 jeśli odtwarzasz np. w media player classic, to wystarczy, że będziesz miał wybrany player jako aktywny, i wtedy Ci się wygaszacz nigdy nie włączy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaioshin Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Wybacz moją niewiedzę. Wiem jak ustawić priorytet zuzycia procesora w winampie, ale w media player classic przeoczyłem podobną opcję. Dzięki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...