que_pasa Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 jaka jest maksymalna temp. Tulatina? chcę dalej podkręcać procka i nie wiem przy ilu mam przestać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 MAX, aż się spali :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Max temperatura, ktora podaje producent to 71 stopni C dla P4 tez tyle wynosi :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 heehhe dziś jakiś gościu przyniósł mi kompa do serwisu z tulipanem 1300 i stwierdził że jak troszkę pochodzi mu komp to coś śmierdzi ok podłączyłem kompa i 5,10 min coś się pali zaglądam do biosu a tam tem 76C otwieram budę a tam wiatraczek nie był podłączony .Najfajniejsze że gość miał kompa około dwóch tygodni i twierdzi że nic mu się nie zawieszało :D tylko jak troszkę pogra to coś śmierdzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Mysle, ze wytrzyma 70-75st C ale nie polecalbym temp. powyzej 65st C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 mi nawet 40 stopni nie osiaga....... no chyba ze po 4 h grania w gta 3 przy zamknietej obudowie.... a zawiesil sie po jakis 5,5 h grania :) Na tym co nizej 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...