myniu1234 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam chciałbym podkręcić mojego procka w laptopie tylko nie wiem jak bardzo mógłbym go podkręcić aby się nadmiernie nie grzał i żeby zyskać jak najwięcej mhz . Info o moim pc: Asus N50Vseries, Intel core 2 duo T5800 2x2Ghz 4GB ram, 320gb dysk i geforce 9650m gt 1GB. Odnośnie jeszcze karty graficznej czy da się ją jakoś podkręcić? Nie zależy mi na zużyciu prądu ponieważ laptop prawie zawsze pracuje na zasilaczu. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam chciałbym podkręcić mojego procka w laptopie tylko nie wiem jak bardzo mógłbym go podkręcić aby się nadmiernie nie grzał i żeby zyskać jak najwięcej mhz . Info o moim pc: Asus N50Vseries, Intel core 2 duo T5800 2x2Ghz 4GB ram, 320gb dysk i geforce 9650m gt 1GB. Odnośnie jeszcze karty graficznej czy da się ją jakoś podkręcić? Nie zależy mi na zużyciu prądu ponieważ laptop prawie zawsze pracuje na zasilaczu. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam rmclock co do procka a co do grafy to niepamietam :/ sprzedaj i kup stacjonarny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...