|RoD| Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Czesc, mam problem... Mam plyte glowna MATSONIC MS8127C i Durona 750, wszystko dziala OK. Kupilem sobie Durona 1.2, zalozylem i nie dzialal, byl czarny obraz. Zrobilem Update biosa i dalej to samo. Mial moze ktos juz taki prblem ? Bylbym wdzieczny za pomoc, z gory dzieki! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 nie znam sie dobrze na płytach, ale może ta nie obsługuje np. procesoró większych niż 1 GH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 najprawdopodowniej problem tkwi w tym ze plyta nie obsluguje duronow na jadrze Morgan. a co pisze na ten temat producent tej plyty na swojej WWW? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|RoD| Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 plyta obsluguje Durony 1.3 nawet, tak tutaj gdzies na forum wyczytalem... zaraz zerkne na strone producenta... mam nadzieje ze tam cos znajde ;-) dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...