mikaelus Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 No właśnie jakie są różnice między tymi dwoma? Tylko wyposażenie? I czy w tej bez plusika zasilanie też jest trójfazowe? Na Polbrasie 8k9a2 jest za 395zł, więc się pytam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Jak przekroczyłes mnoznik 12.5 na tej płycie? MI sie nie udało - ma płyte bez PRO ale chyba poza zwiekszaniem mnoznika co 1MHz nie ma miedzy nimi wiekszych róznic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Jak przekroczyłes mnoznik 12.5 na tej płycie? MI sie nie udało - ma płyte bez PRO ale chyba poza zwiekszaniem mnoznika co 1MHz nie ma miedzy nimi wiekszych róznic... Nie przekroczyłem :) Mam 12,5 x 160 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Jak przekroczyłes mnoznik 12.5 na tej płycie? MI sie nie udało - ma płyte bez PRO ale chyba poza zwiekszaniem mnoznika co 1MHz nie ma miedzy nimi wiekszych róznic... mnoznik to najwyzej co 0,5 a pozniej co 1 mozna zwiekszac [to razy (x) a nie w megahercach) ale to tylko takie moje skromne zdanie :wink: Wesołych Świąt i mokrych jaj życzę pozdro ZoLtaR 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...