Gość Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam, Mam problem z komputerem - którą częścią - nie wiem. Problem pojawia się bardzo nieregularnie - potrafi wystąpić raz na kilka tygodni. Jednak dziś już 3 raz z kolei - po dość niedługim czasie. Problem polega na tym, że komputer nagle się wyłącza. Jednak po owym wyłączeniu cały czas świeci się Power. Próba włączenia komputera za pomocą guzika Power nie dają nic. Dopiero odłączenie komputera z zasilania na kilka sekund gasi lampkę Powera. Płyta Główna - ASRock K7VT4A Pro Procek - Sempron 2800+ Zasilacz - Trust 420W Dual Fan Czego to wina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kundylet Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Proponuję sprawdzić zasilacz. Najlepiej od kolegi, lub z innego komputera przepiąć i sprawdzić czy pojawi się ten problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Tak jak wspomniałem nie jestem w stanie tego sprawdzić bo problem ten występuje bardzo nieregularnie xd Może np. wystąpić dopiero za tydzień, miesiąc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...