Normalny Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Mam: Black Boxa, na gpu wiercony z bloki.republika.pl, nagrzewnice Alu-Max- a na niej 3 wentyle na 7v. W 1.1 litrowym pojemniku znajduje się pompka Aquaszut 600. I temperatury: iddle 44-46, stress do 48.W tej chwili temp. otoczenia 25 stopni a woda 34. Blok przylega pewnie, zastosowałem pastę z titana, układ wydaje się być odpowietrzony.Napięcie CPU 1.8. Z tego co przeczytałem na forum problemem może być pompka. Tylko czy zastosowanie mocniejszej 1000/1200 zbije tak radykalnie temperaturę by zejść ponieżej 40? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 no moze pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Mam: Black Boxa, na gpu wiercony z bloki.republika.pl, nagrzewnice Alu-Max- a na niej 3 wentyle na 7v. W 1.1 litrowym pojemniku znajduje się pompka Aquaszut 600. I temperatury: iddle 44-46, stress do 48.W tej chwili temp. otoczenia 25 stopni a woda 34. Blok przylega pewnie, zastosowałem pastę z titana, układ wydaje się być odpowietrzony.Napięcie CPU 1.8. Z tego co przeczytałem na forum problemem może być pompka. Tylko czy zastosowanie mocniejszej 1000/1200 zbije tak radykalnie temperaturę by zejść ponieżej 40? jak mozesz to odlacz blok z gpu i wtedy zobaczysz jak pompka sobie radzi, temp wody powinines miec max 5* wiecej niz otoczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...