-=YoGi=- Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Standardowy uchwyt OCZ nie miesci mi sie pomiedzy ramem a grafa. grafa sie troche wygina i po kilku chwilach zawiesza mi kompa. no a do tego jak zaloze XTC nie moge zalozyc plexy na top grafy. ma ktos jakis pomysl, jak zaczepic XTC od strony grafy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Popraw mocowanie od góry, niech sobie wisi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Popraw mocowanie od góry, niech sobie wisi.juz nad tym myslalem, ale jak rusze kompa gdzies, to mi zleci :D dobrze by bylo, gdyby choc troche cos trzymalo od dolu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Taśma dwustronna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Taśma dwustronna ?a niby do czego mam ta tasme przykleic? do pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 -=YoGi=- daj fotke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 -=YoGi=- daj fotke troche pozno, bo wlasnie siedze w pociagu, a wracam dopiero w piatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...