camilos Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Mam ogromny problem. Kupiłem komputer dla wujka, całkiem fajny, cena okazyjna. Windowsa miał zainstalowanego, XP SP1. Podłączyłem do niego kartę sieciową WLAN TP-LINK - internet śmigał bez problemu. Po aktualizacji Windowsa do SP3 pojawił się problem, karta przestała być wykrywana. Robiłem wszystko, włączałem usługi, ściągałem różne sterowniki - NIC. Nie wykrywało Kontrolera Ethernet. Przeinstalowałem Windowsa na takiego z SP2, potem z SP1. Kupiłem nawet nową kartę sieciową Pentagram Hornet P6121-L4. Teraz coś zaczęło wykrywać, ale nazywa się to "nieznane" i "urządzenie interfejsu PCI" - chyba wykrywa kartę Pentagrama. Karta TP-LINK nadal nie jest wyświetlana. Mam w takim razie kilka pytań.Czy może to być wina słabego zasilacza (modecom FEEL 350W,albo płyty głównej Gigabyte GA-K8NF-9) ?? Jakie macie pomysły na rozwiązanie tego problemu ?? Czy pozostaje zakup karty USB ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...