Cerber69 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 moje pytanie brzmi nastepujaco, czy moge na tym lapsie zainstalowac Winde XP ?? probowalem instalowac juz wersje z SP2 i SP3, obie corporacyjne, ale ciagle mialem blue screen error, zaraz po tym jak instalacja systemu wczytuje stery itd, dopiero na viscie poszlo elegancko, ze sklepu przyslali mi go z linuxem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Potrzebne sterowniki AHCI do kontrolera HDD albo przestaw tryb pracy dysku twardego na IDE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek333 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mam ten sam problem z tym ze ... tryb pracy jest przestawiony na IDE ... wywala blue screena z komunikatem zeby sprawdzic dysk f ... ale jest problem bo on ma linuxa =| a ja nie wiem jak w nim dzialac =| zeby sprawdzil ten dysk i poszla instalacja wina xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...