Waszekkk Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 witam chcialbym zakupic miernik i sprawdzic rzeczywiste napiecie mojego E8400, moja pluyta glownta to: DFI LP DK X48 T2RS gdzie mam na tej plycie dotkanac miernikiem ?? prosze o pomoc, z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Jeden bagnet miernika do cewki, a drugi do masy, czyli USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waszekkk Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 a moze byc drugi do masy (obudowa albo srubka od mobo ???) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Obojetnie, ktory dasz do masy. Najwyzej beda minusowe odczyty, ale wartosc napiecia bedzie wiarygodna. Masą moze byc gola blacha obudowy lub czarny z molexa. Obojetnie, ktory dasz do masy. Najwyzej beda minusowe odczyty, ale wartosc napiecia bedzie wiarygodna. Masą moze byc gola blacha obudowy lub czarny z molexa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...