Skocz do zawartości
Gość

Tanie WC!!!

Rekomendowane odpowiedzi

No to tak mam do sprzedania Watercooler. Kompletny zestaw bez bloku.

W sklad zestawu wchodzi :

-Chlodnica (nagrzewnica samochodowa)

-Weze 12/16mm bardzo dobrze formujace sie

-Pompka AquaSZut 600l/h (pracuje w zamknietym pojemniku)

-Zapiecie na blok Soc.A /s.370

-5 objemek na weze

Za wszystko chce 100zl mozna sie targowac moge nawet ostro zbic z ceny!. Chlodnica nie wyglada jak nowa ale jest tak samo wydajna jak byla kiedy ja kupilem!!!. Ponizej zamieszczam zdjecie zestawu :

Dołączona grafika

JAK NIE WEJDZIE TO : http://www.trzone.prv.pl/wcsell.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bloku nie sprzedaje bo sprzedaje go komu innemu :P pozdrofka maluszek. Pit_er nie brakuje mi do proca tylko ze ostatnio moja stara zaczela sie wqurwiac ze wylala mi sie woda nie suszylem jej i zgnila cala wykladzina :P juz jest nowa na szczescie ale jak smierdzialo to szkoda gadac. Kazala mi sie tego pozbyc sprzedam WC i se kupie jakis coolerek fachowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bloku nie sprzedaje bo sprzedaje go komu innemu :P pozdrofka maluszek. Pit_er nie brakuje mi do proca tylko ze ostatnio moja stara zaczela sie wqurwiac ze wylala mi sie woda nie suszylem jej i zgnila cala wykladzina :P juz jest nowa na szczescie ale jak smierdzialo to szkoda gadac. Kazala mi sie tego pozbyc sprzedam WC i se kupie jakis coolerek fachowy :P

Żeczywiście, tak waliło, że nawet u mnie było czuć :wink:

Starsi ci kazali sprzedać... no cóż, ja bym się nie dał (ale z drugiej stony jak mi się coś wylewa, to staram się to wysuszyć).

Czyli blok nie jest wliczony w cenę, nieważne, tak tylko z ciekawości pytałem, bo już mam WC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe moja jak zobaczyle swego czasu wc to nie dowierzala, ze tam jest woda :P. Dobrze, ze bylem wtedy chory to mnie nie opieprzyla :). Ale po powrocie do zdrowia sie wydalo i fakt, ze nie wile wc mi dawalo i potrzebny byl mi nowy dysk sprzedalem wc. I jestem zadowolony. Dzis nikomu bym wc nie polecil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe moja jak zobaczyle swego czasu wc to nie dowierzala, ze tam jest woda :P. Dobrze, ze bylem wtedy chory to mnie nie opieprzyla :). Ale po powrocie do zdrowia sie wydalo i fakt, ze nie wile wc mi dawalo i potrzebny byl mi nowy dysk sprzedalem wc. I jestem zadowolony. Dzis nikomu bym wc nie polecil.

Jak WC jest solidnie zrobione to polecam. Cisza, chlodek ma procesor(u mnie bedzie jeszcze miala chlodek grafika) i pozatym swietnie to wyglada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...