-=YoGi=- Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Poniewaz zamowienie z UK nawalilo, a nie moge znalezc nigdzie zlaczek D-Tek NK12, to szukam teraz pomyslu na jakies inne zlaczki. Macie jakies? Juz myslalem nad DangerDen NK14, G1/4 - Perfect Seal, ale nie jestem do konca przekonany i z checia uslysze inne propozycje. Edytowane 12 Lutego 2009 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Swiftech nk12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Swiftech nk12brak frezu pod oring. nie bardzo chce ryzyjkowac, ze zanim zaleje, zdazy wyskoczyc, skoro nie bede go stosowal do blokow Swifa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 DD NK12 HiFlow = D-Tek NK12, roznia sie minimalnymi detalami nie do zauwazenia. Ja bym jeszcze proponowal EK NK12, ladnie waz na nich siedzi nawet, i latwiej wcisnac niz na swify, oring nie ma takich tendencji do wylatywania jak w swifie, troche ciasniej siedzi, choc co do podfrezowania pewien nie jestem, sprawdze wieczorem w domu i wrzuce jakies fotki porownawcze, mam chyba luzem DD, D-Tek, Swiftech i EK, wszystko w NK12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) Informuję, że D-TEKi NK12 High Flow będą dostępne, jakby ktoś poza YoGim był chętny ;) Edytowane 13 Lutego 2009 przez SaVkA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...