kamjaw Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Po aktualizacji mój bios niepoprawnie wykrywa procesor , mam Core 2 Duo E7400 2,8 gh a bios widzi tylko 1,6 gh . Mój sprzęt to właśnie C2D E7400 ,Asrock P45ts,3x1gb ddr 2 800 mhz ,GeForce 9800 GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Problem jest nie z biosem ale jak to gdzieś widziałem ładnie określone, znajduje się pomiędzy klawiturą a oparciem krzesła :rolleyes: Poczytaj o funkcjach Twojego sprzetu, w tym o oszczędzaniu energii: intel speed steep, C1E i EIST. To są Twoje hasła przewodnie, przewodnikiem google :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 1) nie zdowngrade'owałeś przypadkiem ? ;p 2) sprawdź czy po aktualizacji FSB się nie poprzestawiała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...