Asker Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 a wiec... konfiguracja kompa ponizej, system Win ME (przy win98se bylo to samo) instaluje winde... instaluje Via 4 in 1 no i zonk przy trybie AGP turbo mode... jezeli instaluje w tym trybie to przy wejsciu do windy po restarcie rozmywa mi sie obraz... w trybie AGP standard mode wszystko chodzi glanc... czego to wina? za slaba karta graficzna? nie obsluguje tego trybu czy jak? plis help... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zmień serwispacka na inny,powinno zadziałać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 U mnie turbo mod na a-Open AX6Bc to dzielnik AGP 1/1 zamiast 2/3. U ciebie powinno być 2/3 i 1/2 i turbo mod to 133MHz*2/3=88MHz a tego niektóre karty nie wytrzymują a jeśli kręcisz to jest jeszcze więcej daj bez turbo a spadek wydajności i tak będzie minimalny bo grafy nie wykorzystują całej przepustowości AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 a wiec... konfiguracja kompa ponizej, system Win ME (przy win98se bylo to samo) instaluje winde... instaluje Via 4 in 1 no i zonk przy trybie AGP turbo mode... jezeli instaluje w tym trybie to przy wejsciu do windy po restarcie rozmywa mi sie obraz... w trybie AGP standard mode wszystko chodzi glanc... czego to wina? za slaba karta graficzna? nie obsluguje tego trybu czy jak? plis help... Turbo mode przy instalowaniu via4in1 to po prostu tryb AGPx4. Tak jak już ktoś wcześniej napisał spróbuj zainstalować inną wersję via4in1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Wylacz programem WPCREDIT SideBand Adressing i zainstaluj Via4in1 w trybie awaryjnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...