szalon Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Witam, posiadam karte muzyczną 7.1 Sigma Tel (zintegrowaną), mam problem odnośnie mikrofonu. Mianowicie: mikrofon po podłączeniu nie daje żadnych oznak działania, tak jakby w ogóle nie został podłączony- kompletna cisza. Próbowałem zmieniac wejscia do mikrofonu, zmieniałem opcje itd. i wciąż nie działa. Mikrofon jest sprawny, gdyż na innym komputerze działa. (z kolei jakikolwiek inny mikrofon podłączony do mojego komputera tez nie działa). Czy wiecie może jak mi pomóc? :blink: Z góry dziękuje za wszelkie porady. Pozdrawiam :wink: EDIT: (zapomniałem dodać a może to do czegoś słuzyć) Płyta główna: Intel i965 Procesor: Intel Core 2 Duo E 4400 2x 2.0 GHz Edytowane 17 Lutego 2009 przez szalon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 może chodzić o to że masz kartę 7.1, którą ustawiłeś w tryb.. 7.1 ;) Sprawdź w ustawieniach dźwięku czy przypadkiem port do którego podłączasz mikrofon nie jest przypisany jakimś tylnym głośnikom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...