oliwa Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Tak jak w tytule potrzebuje bios ktory by zapodal karcie taktowania 280/580 (po zmianie edytorem rzecz jasna) bo ten co jest teraz (oryginalny) to niestety pamiatek mi podkrecic nie chce !!! A nie działa ta rosyjska strona x-bios. Od gainwarda nie działaja ! Jakies pomysly ??? _________________ Pozdr OLIWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 a wogole jakiej firmy masz tego GF (gainwarda???) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 PROLINK od gainwarda nie działają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 przeciez do PROLINKA nie dawaj biosu od GAINWARDA !!! ;) wejdz na strone firmowa prolinka i tam masz biosy, sciagnij sobie ten najnowszy :D Wg mnie nieoplaca sie zmieniac biosu by zwiekszyc taktowania ;) lepiej podkrec ja w Power Stripie i zostaw tak, na jedno wyjdzie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 no fajnie fajnie to jak jestes taki madry to zapodaj mi linka do tych biosow bo chyba slepy juz jestem ... (dwei godziny szukałem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ale po co chcesz dawac BIOS by podkrecic karte ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 no bo ten oryginalny nie umozliwia zmiany taktowania ramów ma blokade i potrzebuje jakas inna jego wersje a po to chce dac zmiane taktowania w biosie zeby dzialalo zawsze i na stale a nie co uruchomienie kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...