miszu666 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 jak w temacie , prosze o pytanie czy nvidia7800GS będzie działała pod płytę ASRock775i65G ?(karta jest oczywiście pod agp).Bardzo proszę o odpowiedz.inne części kompa: Intel® Celeron® CPU 3.06GHz,1 giga ram ,zasilacz 350v dr.Testuje tą kartę i z jakiegoś powodu komputer nie chce się uruchomić ,tzn. uruchamia się ale jest czarny ekran karta graficzna staruje co widać po wiatraczku niestety strasznie piszczy ,oczywiście gdy wyjmę karte wszystko jest ok .Podejrzewam iż moja płyta główna może być za słaba do tej karty ? proszę was o pomoc i pozdrawiam Informacje o mojej płycie tu-http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=n.Jeszcze jedno nasuwające mi się do was pytanie mianowicie czy przyczyną mojego problemu może być nieaktualny bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Ta karta chyba wymaga dodatkowego zasilania. Podłączyłeś je? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszu666 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 właśnie nie wiem jak je podłączyć,może mi ktoś powiedzieć szczegółowo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Napisz jaki masz zasilacz. Potrzebujesz kabla 6pin do zasilania kart graficznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszu666 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 zasilacz mam 350 v model-dr (to chyba firma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Kup Fortrona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszu666 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 a do tego nie da rady podlączyć tej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Możesz kupić przejściówkę, ale lepiej jest zmienić zasilacz na markowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszu666 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 po co przejściówka skoro kabel od zasilacza(6 pinówka pasuje do gniazda)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 U mnie na pudełku od MSI 7800GS pisze wyraznie zasilacz minimum 400W wiec moze Ci brakuje tej mocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) właśnie nie wiem jak je podłączyć,może mi ktoś powiedzieć szczegółowo ? po co przejściówka skoro kabel od zasilacza(6 pinówka pasuje do gniazda)?Skoro pasuje to nad czym się zastanawiasz? U mnie na pudełku od MSI 7800GS pisze wyraznie zasilacz minimum 400W wiec moze Ci brakuje tej mocyMarkowe 350 spokojnie wystarczy, z resztą przy rozruchu jakoś drastycznie zasilacz przez GPU nie powinien być obciążony. Edytowane 26 Lutego 2009 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...